Byta Golvbrunn, Toalettstol & Takdusch i Eskilstuna & Sörmland

Planerar du att renovera i badrummet eller är det kanske toaletten som behöver fräschas upp? Både badrum såväl som wc är utrymmen som är mycket vanliga att renovera – både när du köper ny bostad och när badrummet har gjort sitt. Vi erbjuder dig totalrenovering av badrum, men kan också installera toalettstol, skapa en fin takdusch eller varför inte byta golvbrunn.

Fast tidsplan på alla våra arbeten i hela Södermanland

Våra duktiga och professionella hantverkare arbetar alltid med ett fast pris och en fast tidsplan. På så sätt kan du som kund känna dig säker på att vi inte drar ut på tiden eller överraskar med dolda avgifter vid arbetets slut. Med oss bakom dig får du alltid:

 • Smidiga installationer av toalettstol och takdusch
 • Professionella hantverkare med behörighet
 • Fackmannamässiga installationer och byte av toalettstol
 • Möjlighet att nyttja ROT-avdraget för privatpersoner
 • Stort utbud av toalettstolar, t.ex. vägghängd toalett

Rådgivning och vägledning när du behöver

Som novis är det inte alltid lätt att veta vad som blir bäst och vad som kommer passa bra i just ditt badrum och det är här vi kommer in i bilden. Ett tränat öga kan snabbare se behov och samtidigt skapa skräddarsydda lösningar utifrån era önskemål. Vi finns här när du behöver bolla tankar och idéer, när du har svårt att bestämma dig eller när du helt enkelt behöver vägledning i ditt val.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *