Installera eller Byta Blandare / Köksblandare i Eskilstuna & Sörmland

Det finns flera anledningar till varför du kan vilja byta blandare i kök eller badrum. En ny blandare kan inte bara hjälpa dig att spara vatten, utan den kan också öka eller minska trycket, samt vara en fin inredningsdetalj i rummet. När du ska installera eller byta blandare är det viktigt att du tar hjälp av en seriös och trevlig hantverkare för att säkerställa att arbetet blir korrekt utfört.

Blandare för alla behov i hela Södermanland

Även om det är vanligast med blandare i kök och badrum finns blandare även på många andra platser i en bostad. Du kan hitta både köksblandare och badrumskran, men också duschblandare, badkarsblandare, tvättställsblandare och blandare i tvättstugan eller garaget. Slå oss en signal så ser vi till att hjälpa dig med installationen och bytet, för ett fackmannamässigt resultat.

Rådgivning och installation på dina villkor

För oss är det viktigt att du som kund får känna dig delaktig i hela processen och därför arbetar vi alltid utifrån dina önskemål och behov. Du berättar för oss vad du vill ha, vilket typ av blandare och stil du föredrar och vi gör sedan arbetet åt dig. Vill du inte välja ut en blandare från vårt sortiment kan du med fördel köpa din egen. Då finns vi där för själva bytesprocessen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *