Installera / Byta Diskmaskin, Tvättmaskin & Vitvaror i Eskilstuna & Sörmland

Har du investerat i nya vitvaror till din bostad, fastighet eller företag? Då har du tagit ett mycket bra beslut. Nya vitvaror är inte bara mycket tystare och för mindre oväsen, utan de är också snällare mot miljön och drar vanligtvis mycket mindre energi. Befinner du dig i Eskilstuna eller närområdet och vill ha hjälp med installation av tvättmaskin, diskmaskin, kyl eller frys? Hör av dig idag!

Bekymmersfri installation med ROT-avdrag

Vitvaror är hushållsmaskiner är något som finns tillgängliga i alla hem, men vissa har helt enkelt fler än andra. Vår VVS-firma har många års erfarenhet av vitvaruinstallationer och finns där när du vill byta vitvaror eller renovera din tvättstuga. För fastighetsägare kan vi även hjälpa till med renovering av tvätthus, tvättlokaler och tvätthus, samt badstuga, badhus och mycket mer.

Gratis offert och platsbesök när du hör av dig i hela Södermanland

En installation av vitvaror eller tvättmaskiner tar sällan lång tid om du vet hur du ska gå tillväga och har behörigheten som krävs för att utföra arbetet. Som kund kan du dock ändå vilja planera din vardag såväl som din budget. I samband med att du hör av dig till oss kan du alltid boka in ett kostnadsfritt platsbesök eller be om att få ut en gratis offert med fast pris och fast tidsplan.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *