Relining Rörledningar & Renovera Avloppsrör i Eskilstuna & Sörmland

Med jämna mellanrum behöver du se över dina rörledningar och avloppsrör. Det är viktigt att dessa är välfungerande och intakta för att du inte ska drabbas av stora problem. Om rören inte är i gott skick eller har gjort sitt kan det vara bra att fundera på en avloppsrenovering. Vid en avloppsrenovering ser vi till att laga, byta ut eller förbättra dina rör till perfektion.

Din lokala VVS-firma i hela Södermanland

Vi är en VVS-firma som arbetar i hela Eskilstuna med omnejd. På så sätt kan vi befinna oss så nära våra kunder som möjligt. Du hittar flera av våra rörinfodringar och avloppsrenoveringar i områden som Röksta, Greda, Kvinnersta, Grönsta, Slagsta, Helgesta, Ärna, Folkesta, Torshälla, Kjula, Kungsör, Ärla, Svista, Hugelsta, Gredbytorp, Odlaren, Nystugan, Vilsta och Lagersberg.

Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

Om du anlitar oss som privatperson har du rätt att använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Det förutsätter att du anlitar oss för rörinfodran och avloppsrenovering på din privata bostad, t.ex. ditt hus eller sommarstuga. ROT-avdraget ger dig en sammanlagd reducering på 30 % av den totala arbetskostnaden. Avdraget gäller dock ej för materialkostnader.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *