Stambyte & Stamrenovering i Eskilstuna & Sörmland

Det finns få renoveringar som är lika omfattande som ett stambyte är. Trots det kommer ett stambyte eller en stamrenovering med många fördelar. Även om projektet kräver mycket tid och pengar kommer du få nya stammar som håller väldigt länge, samtidigt som fastigheten eller huset får en värdehöjning inför en eventuell försäljning. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi arbetar!

Kontakta oss för ett gratis platsbesök

För oss är det viktigt att våra kunder får så smidiga och bekymmersfria stamrenoveringar som möjligt och därför föredrar vi att komma ut på ett personligt platsbesök innan vi drar igång. På plats har vi möjlighet att se vad som behöver göras, t.ex. rensa avlopp, reparera rörledningar eller göra en komplett stamrenovering och byta stammar. Våra platsbesök är alltid gratis!

Experter på stambyte i Eskilstuna

Ett stambyte är något som du inte kan utföra på egen hand, förutsatt att du inte är en behörig och certifierad VVS-montör med kunskap inom just stambyte. I annat fall behöver du komma i kontakt med en seriös och noggrann firma som kan hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av stambyten och renoveringar i Eskilstuna och står redo att sätta igång med din renovering direkt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *