Stamspolning & Spola Avlopp med Högtrycksspolning i Eskilstuna & Sörmland

Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till så vatten och avlopp fungerar som det ska. För att förebygga stopp i avloppen kan det därför vara bra med regelbunden stamspolning. Både smuts, hår, tvålrester och fett kan fasta i rören och orsaka problem, samtidigt som smutsen förkortar rörens livslängd. Vår högtrycksspolning håller rören rena på insidan vilket förhindrar stopp och dålig lukt.

Smarta och smidiga tjänster inom stamspolning i hela Södermanland

Vi är en komplett VVS-firma som kan åta oss uppdrag av alla storlek. Det är tack vare våra många år i branschen som vi har fått den kunskap och erfarenhet vi behöver för att kunna erbjuda ett så brett utbud av VVS-tjänster som möjligt. Anlita oss för bland annat:

 • Professionell och effektiv stamspolning
 • Praktisk och förebyggande rörfilmning
 • Stopp i avloppen i fastighet och villa
 • Effektiv högtrycksspolning
 • Underhållsspolning och rengöring av avloppsrören

Ansvarsförsäkringar och trygghet för våra kunder

Genom att erbjuda dig fasta priser och en fast tidsplan, kostnadsfria platsbesök och 100 % nöjd kundgaranti kan vi säkerställa att du känner dig nöjd med resultatet. Med vår kompletta ansvarsförsäkring kan vi däremot säkerställa trygghet och säkerhet hela vägen. Vår försäkring täcker om skador eller olyckor skulle inträffa i samband med din stamspolning.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *